Piazza Salvemini

Nu sitter vi här på vårt rum och är hungriga som vargar, men vi vågar inte gå ut för städerskan som jobbar här är helt crazy in the coconut! Hon babblar som en speedad undulat! Så fasansfullt jobbig..  Men nog om henne!

Vi har lyckats få en lägenhet! Det ni! Tror att vi har gjort oss ett kap till och med. Den är väldigt fräsh om man jämför med de andra lägenheterna vi har kikat på.Säger bara en sak: skabbirona!!!

Iallafall, den är väldigt liten, men jättemysig. Har tvättmaskin, platt-tv med sky, trådlöst bredband (vilket är jätteovanligt här i italien), sovrum, ett loft med kontor, en inimini soffa och kök.
Läget är också jättebra, ligger på Piazza Salvemini i Santa Croce området för den som vet och har varit här..
Vi har gångavstånd till skolorna - det är guld värt verkligen.

Annars är Florens så otroligt mysigt och alla är väldigt hjälpsamma. Staden har väl inte riktigt visat sig från sin bästa sida än då vädret är kass! Regnigt och kallt. Men jag tror vi båda kommer trivas väldigt bra.

Skönt är att man har allt inom gångavstånd, staden är inte så stor, så vi har varit och sett de flesta sevärdheter redan.
Matkulturen kommer vi nog få lite mer inblick i om ett tag men vi vet hitills att italienska chips är en hit, mums!
Och det finns gott fulvin i affären för 11 kr litern.

Laddar upp lite bilder på lägenheten här nedanför så ni får ett hum om hur den ser ut..

                             

Ta hand om er!

Kramar





Kommentarer
Postat av: shoobi

Åh! Himla mysigt. Jag vill också flytta till ett annat land och plugga. Det får bli ett snack med Linus. Nu börjar hans enskilda firma gå bättre och till slut kan han ha den som heltid och då kan vi bosätta oss var som helst i hela världen!:D Jippie!

2009-01-28 @ 09:52:14
URL: http://littlesisterk.blogspot.com
Postat av: emilia.

men alltså svinmysig lägenhet!

roligt roligt, hoppas skolor och livet blir kanoners för er. längtar efter mer blider, hoho :D

puss&kram

2009-01-31 @ 00:28:57
URL: http://imilija.blogg.se/
Postat av: emelie

shoobi: ja det tycker jag absolut du ska göra gummaan! bara ni bosätter er på samma ställe som oss i världen är jag nöjd:)



emilia: men tack duu, den är mys faktiskt! bilder kommer minsann.. attans att jag bara har min mobil som får leka kamera menmen, what to do. hoppas allt är fiina fisken med dig duuu. massa kramar och pussar!

2009-02-01 @ 16:50:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0